- 1. Дослідження для потреб державної санітарно-епідеміологічної експертизи:
- продуктів дитячого харчування;
- сировини для виробництва продуктів дитячого харчування;
- нормативних документів для харчової промисловості (технічні умови, зміни до технічних умов, технологічні інструкції, технічний опис, рецептури);
- матеріалів та предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами.
2. На базі лабораторії існує Випробувальна Лабораторія Харчової Продукції, акредитована Національним Агентством з акредитації України згідно вимог ДСТУ ISO/ IEC 17025:2019 (атестат акредитацію № 20932).
Згідно Сфери акредитації (додаток до Атестату акредитації від 29 листопада 2019 р., 72 аркуші) лабораторія проводить наступні випробування: фізико-хімічні та мікробіологічні випробування харчової продукції, продовольчої сировини, харчових добавок, дієтичних добавок, харчових продуктів для спеціальних медичних цілей та для контролю ваги.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |